Vreau mai multi bani

Câştigă bani din publicitatea prin sms

18.07.2013 03:21

Publicitatea prin sms este o idee nouă în România, campaniile prin această metodă încă nu au început. În mod cert, dacă foloseşti un telefon mobil de câtva timp, ai primit deja diverse sms-uri promoţionale:

  • de la operatorul tău de telefonie mobilă, care te invita la un joc, la un concurs sau îţi făcea cunoscută o anumită ofertă;
  • de la magazinele online (cărora le-ai furnizat numărul de telefon pentru a fi contactat de compania de curierat care asigura livrarea), care te informau despre reduceri şi promoţii;
  • de la societatea bancară la care ai deschis cont, fie amintindu-ţi să-ţi plăteşti rata, fie informându-te de instrumente de economisire-creditare,
  • de la diverse companii de telemarketing, care fie au încurcat numărul de telefon, fie l-au ales aleatoriu sau l-au avut dintr-o bază de date în care te-ai înscris.

Şi poate chiar şi de la vreun „pirat”, care te „informa” că ai câştigat un premiu în bani şi electrocasnice, recomandându-ţi să-i încarci lui prepayul sau contul bancar.

 

De ce voi fi plătit pentru că primesc sms-uri promoţionale?

Aşa cum – probabil – ştii, companiile investesc sume imense în publicitate: astfel îşi fac cunoscute noile produse, reamintesc de existenţa celor deja lansate, dau de ştire privind reducerile şi concursurile…

Dar atunci când începe să se difuzeze reclama de sute de mii de euro, telespectatorul se ridică din faţa televizorului, deplasându-se spre bucătărie să-şi facă un sandviş…

Astfel, o campanie publicitară prin sms ar fi mult mai eficientă: se adresează celor care sunt interesaţi de produs şi nu poate fi ignorată. Deci, firmele sunt interesate să te plătească pentru a primi sms-ul lor.

 

Câţi bani voi primi?
Este greu de anticipat.

La înregistrare, primeşti doi euro. Mai primeşti încă 0,1 euro pentru fiecare prieten care îşi face cont pe linkul tău magic (îl vei primi la înregistrare). Vei primi bani pentru sms-urile pe care le vei primi, pentru cele ale prietenilor, ş.a.m.d. Teoretic, dacă fiecare persoană din sistem ar înregistra 3 prieteni, iar fiecare ar primi 3 sms-uri pe zi, ai câştiga aproape 400 de euro pe lună. Depinde deci şi de implicarea ta şi a prietenilor tăi.

Dacă ai 5 euro în cont, poţi să-ţi încarci telefonul cu credit, cu 10 euro primeşti tichet de cumpărături, iar începând 20 de euro, poţi primi banii în contul bancar!

 

Nu voi ameţi de la atâtea sms-uri?

În mod sigur, nu! Atunci când îţi faci cont, vei alege câte sms-uri vrei să primeşti pe zi, în ce zile nu vrei să primeşti sms-uri, ce produse preferi, ce pasiuni ai.

 

Ce am de făcut pentru a mă înscrie?

Nu poţi pătrunde în sistem fără un link magic, adică o invitaţie.

www.vivasms.ro/h/d31af88279

Dai clic sau copiezi invitaţia în browser, îţi faci cont şi te înscrii. Va trebui să confirmi contul cu telefonul (primeşti un cod) şi cu mailul (primeşti un link), cât mai repede.

Succes!