Vreau mai multi bani

Câştigă bani din publicitatea pe mail

Îţi citeşti mailul?! De ce să nu câştigi bani din asta?!

De unde vin banii?

Aşa cum ştii, firmele plătesc mulţi bani pe publicitate. Pe bună dreptate: dacă nu vei întâlni în calea ta măcar un afiş, cine ştie peste cât timp vei afla că în cartierul tău s-a deschis o nouă brutărie, chiar dacă pâinea şi plăcintele lor sunt mai gustoase, mai pufoase şi au un preţ mai atractiv. Dacă nu te nimereşti în faţa televizorului când se difuzează reclama, nu vei şti că s-a lansat un nou produs…

Există publicitate prin afişe, prin pliante, prin bannere online, prin servicii de radiodifuziune şi televiziune.

De ce este eficientă o campanie de publicitate pe mail?

Publicitatea prin mail a apărut – probabil – odată cu internetul.

Probabil şi tu, când deschizi căsuţa ta de email, îţi pui mâinile în cap: o mulţime de mesaje nedorite te aşteaptă… aproape că nu le găseşti pe cele care te interesează.

În folderul Spam/Junk/Bulk e un dezastru şi mai mare: afli că ai câştigat la o loterie la care nu ai cumpărat bilet, că ţi se va închide contul bancar dacă nu introduci repejor datele folosite pentru cumpărăturile online, că ţi se va închide mailul dacă nu le spui imediat parola, iar dacă eşti o văduvă respectabilă de peste 70 de ani ţi se trimite şi linkul de unde poţi cumpăra pilule pentru creşterea potenţei…

Dacă ai făcut vreodată cumpărături online, ai fost invitat să te abonezi la newsletter. Deci, toate firmele sunt interesate să-şi facă reclamă prin mail. De ce?

În primul rând, îşi fac cunoscute produsele şi ofertele cu preţuri mici: nu au cheltuieli cu tipărirea, nici cu difuzarea.

În al doilea rând, chiar dacă numai un număr mic de utilizatori care primesc mailul îl deschid şi dau un clic pe el, situl are accesări şi este promovat de motoarele de căutare.
 

Dar dacă utilizatorii sunt plătiţi să dea clic?! Numărul de accesări creşte, ceea ce face campania eficientă!

 

De ce voi fi plătit pentru că primesc email-uri promoţionale?

Nu vei fi plătit că le primeşti. Vei fi plătit că le citeşti, vei fi plătit că dai clic pe ele şi că le distribui pe facebook.

Aşa cum spuneam, companiile investesc sume imense în publicitate: astfel îşi fac cunoscute noile produse, reamintesc de existenţa celor deja lansate, dau de ştire privind reducerile şi concursurile…

Dar o asemenea campanie pe mail nu înseamnă numai atât… are şi eficienţa reclamelor sponsorizate pe motoarele de căutare, economii pentru optimizări de tip SEO. Etc.

Deci, firmele sunt interesate să te plătească pentru a citi, a accesa şi a distribui reclama lor.

 

Câţi bani voi primi?
Este greu de anticipat.

La înregistrare, primeşti şase dolari. Mai primeşti bani pentru fiecare prieten care îşi face cont pe linkul tău (îl vei primi la înregistrare). Vei primi bani pentru citirea, accesarea şi distribuirea mail-urilor pe care le vei primi, pentru cele ale prietenilor, ş.a.m.d. Depinde deci şi de implicarea ta şi a prietenilor tăi.

Dacă ai 100 dolari în cont, poţi primi banii în contul bancar!

 

Nu voi fi stresat de la atâtea mail-uri?

În mod sigur, nu! Le citeşti când ai timp, dar ar fi mai bine să aloci câteva minute în fiecare zi. Atunci când îţi faci cont, vei alege ce produse preferi, ce pasiuni ai. ŞI nu te obligă nimeni să le citeşti pe toate.

 

Ce am de făcut pentru a mă înscrie?

Accesează acest link.

Îţi faci cont şi îl confirmi cu mailul (primeşti un link). Succes!

 

FRFS
Simplenet